Zdanenie právnických osôb v likvidácii - Luknárová, D.
Základ dane podľa ustanovení zákona č.286/1992 Zb. o dani z príjmov. Zdaňovacie obdobie. Podanie daňového priznania po uplynutí troch rokov, ak daňovník počas troch rokov neukončil likvidáciu. Ocenenie zostávajúcej nezlikvidovanej časti majetku jeho účtovnou hodnotou. Povinnosť spoločnosti podávať daňové priznanie každoročne z hospodárskeho výsledku za uplynulé zdaňovacie obdobie.