Banka pre medzinárodné zúčtovanie - Bustinová, B.
Banka pre medzinárodné zúčtovanie podporuje spoluprácu centrálnych bánk a pomáha centrálnym bankám východnej Európy. NBS Bratislava je členskou bankou BIS. Európsky menový inštitút. Bankový dohľad. Údaje o medzinárodnom bankovníctve a finančníctve.