Banky ekonomike slúžia, ale neposluhujú - Szikhart, F.
Stav bankovníctva na Slovensku a jeho ťažiskové problémy. Faktory ovplyvňujúce jeho rozvoj. Transformačný proces v bankovníctve. (Príspevky Františka Szikharta z VÚB a Vladimíra Valacha z Credit Lyonnais Bank Slovakia na zhromaždení HNclubu).