Home-Banking. Ľahký prístup k svojim peniazom a k účtu vo dne, v noci
Najrýchlejší a najmodernejší spôsob vzťahu klienta a banky - Home Banking. Všeobecné informácie a podmienky, ktoré banky vyžadujú od klienta, ktorý chce Home Banking zaviesť a využívať. Inštalácia Home Bankingu a zmluva s klientom. Systém komunikácie týchto dvoch subjektov. Základný súbor vysielaných a prijímaných údajov a správ cez Home Banking. Budúcnosť Home Bankingu.