Najväčšia kauza finančníctva SR so smutným koncom - Pintér, M.
Podielové fondy na Slovensku. Najzávažnejšie fakty súvisiace s odobratím licencie Prvej slovenskej investičnej spoločnosti, a.s. Bratislava (PSIS). Rozpustenie najväčšieho podielového fondu na Slovensku - Sporofondu, ktorý spravovala PSIS.