Opatrenie č.1 Národnej banky Slovenska zo dňa 17.2.1995, ktorým sa ustanovujú podmienky na vykonávanie zmenárenskej činnosti fyzickými a právnickými osobami
Zmenárenská činnosť. Zmenárenské pracovisko. Začatie výkonu zmenárenskej činnosti. Identifikácia prevádzkarne. Podpisové vzory. Použitie tlačív pri výkone zmenárenskej činnosti. Práva a povinnosti podnikateľa pri vykonávaní zmenárenskej činnosti. Ponuková povinnosť. Bankový dohľad.