Pohyby nielen majetku Všetky investičné spoločnosti a fondy nesklamali, tvrdí generálny riaditeľ VÚB INVEST HOLDING, a.s. - Melocík, K.
Pozícia VÚB Invest Holding, a.s., na slovenskom kapitálovom trhu. Kontrola potvrdila dobré hospodárenie spoločnosti. Spolupráca so zahraničím. Súčasný útlm kapitálového trhu. Únik financií a informácií v niektorých spoločnostiach.