Pracovný návrh zákona o investičných spoločnostiach a fondoch
Ministerstvo financií SR - príprava noviel zákonov o investičných spoločnostiach a investičných fondoch a zákona o cenných papieroch. Návrhy týchto zákonov by mali vstúpiť do platnosti ešte pred začatím druhej vlny kupónovej privatizácie. Uverejnenie pracovného textu návrhu novely zákona o investičných spoločnostiach a investičných fondoch.