Veľká úloha malých bánk v ekonomike. 2 - Šikula, Milan
Univerzálna odbornosť personálu malých bánk. Headware. Presadzovanie imidžu banky. Optimálna centralizácia a decentralizácia činnosti medzi centrálou a pobočkami. Organizačná štruktúra musí byť prispôsobená konkrétnym podmienkam banky.