Slovenská rodina s priemernými príjmami nie je v súčasnosti schopná našetriť si na bývanie - Riháková, M.
Nárast stavebného sporenia a jeho výhody. Úver pri stavebnom sporení. Priemerná rodina sa nemôže rozhodnúť pre rýchle sporenie. Spojenie stavebného sporenia a hypoték by pomohlo výstavbe bytov a poklesu ich cien. Situácia v ČR.