Správa o menovom vývoji v SR za rok 1994. 1
Správa schválená Bankovou radou Národnej banky Slovenska vo februári 1995. Vývoj inflácie. Vývoj devízových rezerv. Peňažná zásoba. Vklady a úvery. Vývoj úrokových mier. Rozpočtové hospodárenie a vnútorná zadlženosť vlády. Platobná bilancia SR za január-november 1994. Dlhová služba NBS a vlády SR. Devízovopovoľovacia činnosť NBS.