Diferenciace bankovní klientely v podmínkách asymetrické informace. 2 - Bulíř, Aleš
Mechanizmy oslabujúce problém diferenciácie finančného trhu: samoregulujúci mechanizmus trhu, rozvoj kapitálových trhov, prístup na zahraničné úverové trhy, obchodné pôžičky medzi firmami, zmena organizačnej štruktúry firmy, informácie o dlžníkoch, priamy zásah štátu prostredníctvom úverových záruk. Niektoré empirické poznatky z českého finančného trhu.