Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem očami slov. a čes. médií. Ministerstvo financií a investičné spoločnosti ešte nenašli spoločný jazyk. Investori na Slovensku ignorujú pri kupovaní cenných papierov politické dianie. Dlhopisy na oživenie automobilovej výroby v TAZ Sipox, a.s., v Trnave. Obchody na BCPB v septembri. Indexy priebežnej aukcie RM-Systému Slovakia. RM-Systém Slovakia - trh s cennými papiermi. Burza cenných papierov v Bratislave.