Firmy a kapitálový trh
Z obsahu pravidelnej prílohy: Svet firiem očami slovenských a českých médií. Fond národného majetku ostal spoľahlivým partnerom. Slovenská rafinéria Slovnaft sa stala súkromnou firmou. Priemysel ťažby a spracovania nerastných surovín. Zo skupiny firiem sa môže stať oligopol. RM-Systém Slovakia - trh s cennými papierami. Obligácie spoločnosti Slovakofarma. Ropa a ropné produkty na svetových burzách. Komodity na svetových trhoch. Burza cenných papierov v Bratislave.