Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem očami slovenských a českých médií. Priebežná aukcia RM-Systému Slovakia (27.3.-31.3.1995). Komodity na svetových trhoch. Burza cenných papierov v Bratislave.