K burze cenných papírů - Marek, K.
Pokračovanie z č. 6/95. Prijatie cenných papierov k burzovým obchodom. Kurzy cenných papierov. Stav trhu. Spory z obchodov s cennými papierami a sankcie. Štátny dozor (burzový komisár). Predpoklady ďalšieho rozvoja a indexy akcií.