Pomôže novelizovaná legislatíva rozvoju kapitálového trhu? 1 - Pateková, M.
Komentár k novele zákona o cenných papieroch č. 600/1992 Zb. Netransparentnosť kapitálového trhu v SR. Trh derivátov. Povinná zaknihovanosť vymedzených druhov cenných papierov. Verejná obchodovateľnosť.