Trh trpí tými istými chorobami, pribúdajú aj perličky - Legéň, A.
Vývoj na slovenskom trhu s cennými papiermi v prvých desiatich mesiacoch r. 1995. Objemy na organizovanom trhu v porovnaní s priamymi obchodmi len zanedbateľnou časťou. Nedostatky na slovenskom kapitálovom trhu: nedostatočná transparentnosť, neplnenie oznamovacej povinnosti, malá likvidita. Vývoj cien akcií. Obchody s dlhopismi.