Zákon o cenných papieroch chráni iba niektorých investorov - Žitňanský, Eduard
Zákon č. 171/1995 Z.z., ktorým sa novelizoval zákon č. 600/1992 Zb. o cenných papieroch. Povinnosť obchodovať na verejnom trhu. Oznamovacia a ponuková povinnosť. Verejný prísľub - poistka proti zneužívaniu nadvlády jedného akcionára. Informačná povinnosť emitentov cenných papierov. Kto rozhoduje o zmene a zrušení cenného papiera.