Rozvoj finančního sektoru ve střední a východní Evropě - Griffith-Jones, S.
Preklad poslednej kapitoly knihy - Finančná reforma v strednej a východnej Európe. Rozvoj finančného sektora v reformujúcich sa ekonomikách strednej a východnej Európy. Problém zlých (rizikových) úverov. Úspechy a problémy v rozvoji bankovníctva.