Hľadanie východísk ekonomického rastu. 3 - Baránik, Michal
Predpoklady ekonomickej expanzie. Rozvoj terciárnej sféry. Faktory ovplyvňujúce úroveň vlastných zdrojov v investičnom procese. Vzťah mechanizmu vedecko-technického rozvoja a ekonomického rastu. Nevyhnutnosť zapojenia ekonomiky SR do svetových hospodárskych a politických integračných procesov. Rast zamestnanosti - najdôležitejší impulz na riešenie ekonomických a sociálnych otázok v najbližších rokoch.