Poľské hospodárstvo nastúpilo trend oživenia Príloha Hospodárskych novín
Poľsko vykazuje už tretí rok hospodársky rast. Odlišné vnútorné ekonomické prostredie. Vývoj zahraničného dlhu. Hlavní partneri vo vývoze. Celkové výdavky v USD na osobu a mesiac. Monitor hospodárskeho vývoja Poľska v r. 1990-1994.