Rakúsko Hospodársky profil a obchodné vzťahy
Z obsahu prílohy: Na vývoj rakúskeho hospodárstva má rozhodujúci vplyv export a turistika. Deväť spolkových krajín Rakúska. Rakúsko je piatou najlepšie zarábajúcou krajinou z cestovného ruchu na svete. Vstupom Rakúska do Európskej únie sa rozširujú možnosti spolupráce. Podmienky podnikania v Rakúsku.