Revitalizáciu nestačí odštartovať - Herzogová, Emília
Medzinárodná konferencia Revitalizácia v priemysle, obchode a službách. Vzťah regionálnej politiky k priemyselnej politike štátu. Nepriaznivá situácia v niektorých regiónoch. Zahraničné revitalizačné modely. V budúcnosti posilnenie exportu a investičného a technického rozvoja.