Súčasné vývojové tendencie v doprave a poľnohospodárstve
Základné vývojové tendencie vo vybraných odvetviach hospodárstva SR k 31.8.1995. Vybrané ukazovatele vnútorného obchodu. Vývoj maloobchodného predaja v SR. Predaj jatočného mäsa. Vývoj predaja mlieka a vajec.