Ako hlboko "padla" slovenská ekonomika - Krč, R.
Vývoj slovenskej ekonomiky v r. 1989-1993. Vplyv na vývoj obyvateľstva. Pokles zamestnanosti, životnej úrovne, spotreby základných potravín. Vývoj cenových indexov. Recesia vo výrobe. Dovoz a vývoz. Pokles daňových príjmov štátneho rozpočtu.