Je revitalizácia iba módnym hitom? - Bajer, I.
Revitalizácia hospodárstva a spoločnosti - strategický cieľ slovenskej politiky. Najčastejšie chyby. Nevyhnutnosť docieliť produktivitu sociálnej politiky. Malá efektívnosť v podpore kvality práce. Rozvoj práce v predstihu pred výrobou.