Bude dlhopisová metóda privatizácie lepšia ako kupónka? - Ducký, Ján
Minister hospodárstva SR Ján Ducký o modifikovanej metóde pokračovania slovenskej privatizácie, ktorú rieši zákon o veľkej privatizácii a návrh zásad na vyrovnanie podmienok nadobudnutia majetku v prvej a druhej vlne privatizácie, schválené na 26. schôdzi vlády SR 20.6.1995.