Kubánska reforma krok za krokom - Monroe, J.S
Priaznivé dôsledky zmien v kubánskom hospodárstve. Voľne vymeniteľné peso. Decentralizácia administratívy. Zákon o zahraničných investíciách. Kuba čaká na zrušenie embarga USA. Karibský a stredoamerický trh. Hospodárska spolupráca so Slovenskom.