Náš sused Ukrajina. 1 - Lindar, T.F
Spoločenské a hospodárske reformy v Ukrajinskej republike od vyhlásenia nezávislosti 24.8.1991. Dôsledky rozpadu Sovietskeho zväzu pre výrobné kapacity. Faktory ovplyvňujúce dosiahnutie zdravého hospodárskeho prostredia.