Pasívny postup by spôsobil škody. 1
Z výročnej správy o činnosti Fondu národného majetku SR za r. 1994. Transformácia štátnych podnikov. Štandardné metódy privatizácie. Verejné dražby. Verejné súťaže. Predaj na kapitálovom trhu. Výkon akcionárskych práv.