Pozastavený predaj akcií Nováckych chemických závodov hrozí prerásť do medzinárodného problému - Hajko, J.
Zákon č. 92/1991 Zb. o podmienkach prevodu majetku štátu na iné osoby. Inekon, s.r.o. Praha zaplatil za 51 perc. akcií Nováckych chemických závodov, ale akcie nedostal, lebo štát zastavil predaj. Finančná sankcia. História privatizácie a výrobná náplň Nováckych chemických závodov. Privatizačné aktivity Inekonu. Obchodné kontakty. Možné riešenie súdnou cestou.