Privatizácia na Slovensku - aktuálne problémy a otázky
Privatizácia na Slovensku - aktuálne problémy a otázky. Štúdia spracovaná v auguste 1995 expertmi nadácií M.E.S.A. a Centra strategických štúdií SR. Privatizácia majetku obcí. Priame predaje. Úloha FNM v privatizácii. Nekalý spôsob privatizácie. Ekonomické dôsledky privatizácie.