Privatizácia na Slovensku - aktuálne problémy a otázky. 1
Štúdia vypracovaná v aug. 1995 s podporou nadácie Open Society Fund pod koordináciou M.E.S.A.10 a Centra pre hospodársky rozvoj. Vybrané problémy a negatívne javy v privatizácii. Legislatívne zásahy súčasnej vládnej koalície. Vývoj 2. vlny kupónovej privatizácie (technológia, zmeny po r. 1992). Nahradenie kupónovej privatizácie dlhopismi. Privatizácia strategických odvetví. Zákon o zabezpečení záujmov štátu pri privatizácii strategicky dôležitých štátnych podnikov a akciových spoločností (zákon č. 92/1991 Zb.).