Peňažné a poisťovacie služby poľnohospodárom - Chrastinová, Zuzana
Insolventnosť poľnohospodárskych subjektov. Celkový objem úverov v poľnohospodárstve klesá. Krátkodobé "zelené" úvery. Rizikovosť dlhodobých úverov. Úrokové bonifikácie z dotačných prostriedkov. Poistenie majetku a produkcie poľnohospodárskych subjektov.