Prisilná mzdová reštrikcia - Buchta, Stanislav
Vývoj priemerných príjmov a zamestnanosti v prvom polroku 1995 v poľnohospodárstve charakterizuje značný pokles. Rozdiely medzi Slovenskom a Českom. Poľnohospodárstvo má veľmi zlé postavenie v slovenskom národnom hospodárstve.