Reforma společné zemědělské politiky Evropská unie - Kraus, Josef
Spoločná poľnohospodárska politika (SPP) krajín EÚ - potreba reformy tejto politiky, vysoké náklady na SPP, rešpektovanie záväzkov prijatých na Uruguajskom kole GATT. Problémy SPP spojené s uvažovaným vstupom krajín strednej a východnej Európy do EÚ. Nové zameranie SPP. Finančné a ekonomické dôsledky uplatňovania SPP. Predpokladaný prínos reformy SPP.