Priemysel ťažby a spracovania nerastných surovín. 1 Analýza odvetví - Lukáč, J.
Slovak Invest Partner, s.r.o., spracoval analýzu priemyslu ťažby a spracovania nerastných surovín na Slovensku. Makroekonomické a mikroekonomické ukazovatele. Uhoľné a rudné baníctvo. Hutnícky a zlievárenský priemysel. Pozícia sektora na kapitálovom trhu.