S holdingom na komerčný front Katom zbrojárskej výroby bola konverzia - Seifertová, Iveta
Dôsledky konverzie zbrojárskej výroby na Slovensku. Pokles výroby, strata a zníženie počtu pracovných miest. Vytvorenie štátnej holdingovej spoločnosti DMD, ktorú bude tvoriť 11 štátnych podnikov. História zbrojárskeho priemyslu na Slovensku. Objem zbrojárskej výroby v bývalom Československu, podiel Slovenska na tomto objeme.