Slovenskí kožiari: zápas o prežitie - Košťálová-Mošková, Mária
Stav a možnosti rozvoja kožiarskeho a obuvníckeho priemyslu v SR. Klesla výkonnosť aj odbyt. Privatizácia. Výskum a vývoj. Reštrukturalizácia.