Cenník niektorých telekomunikačných a prepravných výkonov
Niektoré z úprav uvedených vo výmere Ministerstva financií SR č. 05/1995 z 23.6.1995, ktorým sa od 1.7.1995 mení a dopĺňa zoznam tovaru s regulovanými cenami. Ceny telefonických služieb a maximálne ceny v železničnej a autobusovej doprave.