Marketing v peněžnictví - Naď, L.
Celkový stav marketingu v peňažníctve. Blízka budúcnosť marketingu v bankovníctve. Odlišnosti od marketingu v iných odvetviach ekonomiky (prevaha dopytu nad ponukou, konkurencia zatiaľ bez samoregulujúceho efektu). Základný problém - nedostatok kvalifikovaných odborníkov. Od r. 1993 je pri Českej marketingovej spoločnosti sekcia marketingu v peňažníctve.