Public relations a reklamní soutěže - Chmel, Z.
Krátko z histórie public relations. Product publicity (vytváranie imidžu prostredníctvom určitého výrobku, ktorý zastupuje celok) - jedna z disciplín public relations. Reklamné súťaže. Príklady neserióznosti niektorých vyhlasovateľov - prehrešky voči duchu public relations.