Zvláštnosti uplatňování marketingového řízení v potravinářství - Grosová, Stanislava
Špecifiká marketingového riadenia v potravinárskom priemysle. Rozhodujúce kvalitatívne znaky, ktoré požadujú spotrebitelia. Rozdiely medzi správaním zákazníkov v mestách a na vidieku. Rešpektovanie špecifík potravinárstva môže zvýšiť úroveň marketingového riadenia v podnikateľských subjektoch.