Životní cykly marketingu - Schütz, P.
Analýza vývoja prístupu k marketingu od 50. rokov do r. 1994. Trendy od eufórie po úvahy o význame marketingových oddelení. Predstavy o spôsoboch, ako si udržať zákazníkov, v jednotlivých obdobiach.