BPT Leasing je spoľahlivý partner pri podnikaní
Obstaranie väčších technologických investičných komplexov pre výrobnú sféru. Leasing - finančný, operatívny, spätný, dodávateľský, leasing nehnuteľností. Výhody leasingu. Komplexné leasingové služby. Špecializácia leasingovej spoločnosti. Stratégia spoločnosti.