K metodice účtování finančního leasingu - Müllerová, Libuše
Leasing a leasingová zmluva. Nájomné platené dopredu. Záloha a akontácia. Účtovanie o uzavretí leasingovej zmluvy. Účtovanie finančného leasingu. Prenajímateľ. Nájomca. Skončenie nájomnej zmluvy.