Na pozitívnych výsledkoch zahraničného obchodu SR sa najviac podpísal nástup konjunktúry Zahraničný obchod - Prosnan, Jozef
Z obsahu dvojstrany: Oživenie na Západe podnietilo rast slovenského vývozu. Dovoz vzrástol aj napriek antiimportným opatreniam. Slovenské firmy sa musia aktívnejšie prebíjať na ruský trh.