Vývojové tendencie v zahraničnom obchode SR
Faktory, ktoré môžu negatívne ovplyvniť súčasnú priaznivú situáciu v zahraničnom obchode Slovenska. Dovoz a vývoz SR s krajinami CEFTA. Tovarová štruktúra obratu zahraničného obchodu. Štruktúra vývozu a dovozu. Obchodné saldo.