Rastie význam obchodných úsekov zastupiteľstiev - Joštiaková, A.
Riaditeľka sekcie obchodnej politiky Ministerstva hospodárstva SR Ing. Anna Joštiaková o rozšírení činnosti obchodno-ekonomických úsekov zastupiteľských úradov SR vo svete.